Десета манифестација“ Илиндански дани“ одржана је у Каменици 1. августа 2021. године. Ова културно-уметничка и спортска манифестација има за циљ промоцију Каменице и околине и њених туристичких потенцијала, промоцију људи који се баве уметношћу са ових простора и промоцију школе која је главни организатор манифестације.

На манифестацији су учествовала два трубачка оркестра и то оркестар Марка Трнавца из Мршеља и оркестар „Дукат“ Игора Љуце из Каменице. Од културно-уметничких друштава на манифестацији су учествовали КУД“ ФРА“ из Чачка, КУД“Шумадија“ из Горњег Милановац и КУД“ Топлица“ при храму Огњене Марије. Такође су свој наступ имале певачка група“ Лира“ из Чачка, певачка група“ ФРА“ из Чачка и дует Ленка и Милица Вујанић из Срезојеваца.

У спортском делу манифестације организована су два турнира за децу – у стоном тенису и шаху.

Четири уметника из Горњег Милановац су узела учешће на ликовној колонији.

Манифестацију је отворио здравичар Милан Дамљановић са два своја пријатеља-песником и фрулашем. Потом је директор школе Зоран Пантовић поздравио присутне, захвалио се свим пријатељима манифестације који су помогли да она траје пуну деценију.Том приликом је поделио пехаре успешним младим спортистима који су победили на турниру.

Милан Крњић, председник МЗ Дружетићи је доделио захвалнице свим учесницима у знак захвалности за подршку и учешће на манифестацији.

На крају богатог културно-уметничког програма Момчило Драгојевић је уз пратњу две хармонике одсвирао три кола на виолини и на тај начин најавио велику манифестацију“ Сабор виолиниста“ у Прањанима. Потом су трубачи Марка Трнавца такође извели неколико кола уз спектакуларан ватромет који је одушевио присутне госте.

Ову манифестацију су помогли Општина Горњи Милановац, Културни центар Горњи Милановац, Туристичка организација Горњи Милановац, Филип Терзић, Драган Савић, Милун Вулићевић, Иван Димитријевић, МЗ Дружетићи и колектив основне школе“ Иво Андрић“ Прањани.